Verzwaringsdeken 'Fun' - (Verzending +/- 10 dagen)

Verzwaringsdeken 'Fun' - (Verzending +/- 10 dagen)

Merk:Sensolife
Model:sensolife-fun
Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 109,00€

  • Excl. BTW:90,08€

Beschikbare opties:

Verzwaringsdeken "FUN"

Verzwaringsdekens met prachtige motieven, ideaal voor gebruik op de crèche of voor thuisgebruik in kinderkamer of voor op de bank, vooral populair bij onze jongste klanten.

De SensoLife verzwaringsdeken is gemaakt om het gevoel van geluk en rust te verhogen en het gevoel van stress en angst te verminderen.

Waarom verzwaarde dekens?

SensoLife verzwaringsdekens verminderen stress en angst. Doordat het gewicht van de SensoLife deken 10-25% van je lichaamsgewicht is, omhult de deken je met een gigantische knuffel. Deze stimulatie van druk, bevordert hierdoor de aanmaak van serotonine en melatonine.

De ene zijde van de SensoLife Verzwaringsdeken FUN bestaat uit katoen in verschillende kleuren of printjes (Oeko-Tex®). Aan de andere zijde heeft de deken een geschikte Minky kleur (polyester). Het elegante design zorgt ervoor dat de deken meestal wordt gebruikt als een sprei over een gewoon dekbed of als een verzwaringsdeken voor gebruik op de bank om lekker te ontspannen.

Je kan je eigen deken ontwerpen! Bij het bestellen kies je de gewenste kleur/motief, de kleur van Minky op de achterkant, de gewenste afmeting en dekengewicht.

Alle combinaties in afmetingen en kleuren/motieven is mogelijk.

Veel plezier met het ontwerpen van je SensoLife FUN verzwaringsdeken

Beschrijving

Verzwaringsdekens met prachtige motieven, ideaal voor gebruik op de crèche of voor thuisgebruik. De ene zijde van de SensoLife Verzwaringsdeken FUN bestaat uit kleurrijk katoen met een prachtig motief (Oeko-Tex®), en de andere zijde met een zachte en geschikt aangepaste Minky kleur.

Je kan je eigen deken ontwerpen! Bij het bestellen kies je het gewenste motief, de kleur van Minky op de achterkant, de gewenste afmeting, vulling en dekengewicht.  In elke maat is het mogelijk om alle motieven van materialen met alle Minky kleuren te combineren.

Verzwaringsdeken FUN

Het gelijkmatig verdeelde gewicht stimuleert de afgifte van serotonine (het gelukshormoon), verhoogt melatonine (het slaaphormoon) en vermindert cortisol (het stresshormoon).

  • 100% Oeko-Tex Gecertificeerd katoen + zachte Minky stof

De combinatie van hoge kwaliteit katoen met zachte Minky stof geeft een heerlijk knuffel gevoel en zorgt voor nog meer rust en slaapcomfort

  • Premium kwaliteit glasgranulaat

We gebruiken glaskorrels om het gewicht gelijkmatig te verdelen, zodat je de hele nacht goed ingepakt blijft.

Het elegante design zorgt ervoor dat de deken meestal wordt gebruikt als een sprei over een gewoon dekbed of als een verzwaringsdeken voor gebruik op de bank om lekker te ontspannen.

SensoLife verzwaringsdeken helpt bij:

  • Stress te verminderen
  • Angst te verlichten
  • Slapeloosheid te verminderen
  • Melatonine en Serotonine te verhogen
  • Een gevoel van rust te geven bij depressie, burn-out, Autisme, PTSS & ADHD, prikkelverwerking en hoog gevoeligheid.

Ademende, zachte stoffen in combinatie met onze unieke constructie en beste kwaliteit glaskorrels maken SensoLife tot de beste verzwaringsdeken op de markt.

Wasinstructie: De deken is geschikt voor wassen met water (30 graden/Handwas), plat leggen om te drogen.

Schoonmaakadvies: De deken is geschikt voor wassen met water, platliggen om te drogen.

Verzending: ongeveer 10 werkdagen


Tags: Verzwaringsdeken 'Fun', verzwaringsdeken, verzwaring