Schrijf en bijt potloodtopper discreet

Schrijf en bijt potloodtopper discreet

Merk:ARK Therapeutic
Model:SNBD
Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 10,95€

  • Excl. BTW:9,05€

Beschikbare opties:

De 'Discreet' Schrijf- en Bijtpotloodtopper: Effectief Kauwen met Stijl

Klinkt het kauwen op pen doppen je bekend in de oren? ARK's 'Discreet' Schrijf- en Bijtpotloodtopper, vervaardigd in de Verenigde Staten, biedt de perfecte oplossing. Met een gestroomlijnd cilindrisch ontwerp en neutrale kleuren, ziet het eruit als een gewone pen dop, waardoor het uiterst discreet is.

We hebben de 'Discreet' potloodtopper speciaal ontworpen voor volwassenen en oudere kinderen als een super discrete manier om te kauwen op het werk, op kantoor, enz. Onze potloodtopper is niet alleen effectief, maar ook stijlvol.

Wat je moet weten over de 'Discreet' Schrijf- en Bijtpotloodtopper:

  • Verschillende Taaiheidsniveaus: Onze potloodtoppers zijn beschikbaar in 3 kleurgecodeerde taaiheidsniveaus. Kies uit Standaard (lichtgrijs) voor milde kauwers, Medium (zwart) voor matige kauwers, of Hard (donkergrijs) voor degenen die van stevig kauwen houden. Het middelste XT-niveau komt het dichtst in de buurt van een gewone pen dop.

  • Discreet Ontwerp: Deze potloodtoppers passen op de meeste #2 potloden en pennen met verwijderbare doppen. Ze zijn ontworpen om discreet te zijn en lijken sterk op gewone pen doppen.

  • Veilig in Gebruik: Onze 'Discreet' Schrijf- en Bijtpotloodtopper is vervaardigd volgens medische kwaliteitsnormen, voldoet aan de FDA-richtlijnen en bevat geen schadelijke stoffen zoals lood, ftalaten, PVC, BPA of latex.

  • Veelzijdigheid: Naast kauwdoeleinden kunnen deze potloodtoppers ook dienen als een handige pen met zwarte inkt.

  • Gemaakt in de VS: De 'Discreet' potloodtoppers zijn ontworpen, vervaardigd en geassembleerd in de Verenigde Staten door ARK Therapeutic.

  • Aanbevolen voor Sensorische Behoeften: Ze zijn geschikt voor mensen met autisme, sensorische behoeften, angst, ADHD en anderen die de behoefte voelen om te kauwen. Houd er rekening mee dat ze niet worden aanbevolen voor agressief kauwen.

Terwijl deze 'Discreet' Schrijf- en Bijtpotloodtoppers stevig en duurzaam zijn, is geen enkele kauwtool onverwoestbaar. Slijtage is normaal en hangt af van de intensiteit van het kauwen en individuele factoren. We raden aan om altijd toezicht te houden en het product te vervangen indien tekenen van slijtage optreden.

Kies de 'Discreet' Schrijf- en Bijtpotloodtopper voor een discrete en effectieve oplossing om kauwgedrag te verminderen en je concentratie te verbeteren. Bestel vandaag en ervaar de voordelen van deze stijlvolle en functionele kauwproducten.

Tags: Schrijf- en Bijtpotloodtopper, Kauwproduct, Discreet, Effectief, Kauwverlichting, Volwassenen, Oudere kinderen, Taaiheidsniveaus, Veilig, Kwaliteit, Gemaakt in de VS.