Buddy Bite

Buddy Bite

Merk:ARK Therapeutic
Model:BBITE
Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 16,89€

  • Excl. BTW:13,96€

Beschikbare opties:

Ontdek ARK's Buddy Bite™ Chewable Stick Figure - de perfecte combinatie van plezier en functionaliteit voor kauwbehoefte. Deze kauwtool is ontworpen met verlengingen die gemakkelijk de achterste kiezen bereiken, waardoor het ideaal is voor proprioceptieve input naar de masseter-spier. Met een lengte van ongeveer 16,5 cm, een breedte van 8,3 cm en een dikte van net onder 1,27 cm, biedt elke Buddy Bite™ een uitdagende kauwervaring.

Waarom kiezen voor Buddy Bite™?

  • ???? Beschikbaar in 3 sterkteniveaus: Standaard, XT (Medium Firm), en XXT (Very Firm).
  • ???????? Gemaakt in de VS: Medische kwaliteit, FDA-conform, zonder lood, ftalaten, PVC, BPA of latex.
  • ???? Duurzaamheid gegarandeerd: Elke Buddy Bite™ is stevig en bestand tegen kauwen, maar let op, geen enkel kauwgereedschap is onverwoestbaar.

Notitie: Vanwege het formaat van deze kauwtool wordt geadviseerd om een sterkteniveau lager te kiezen dan gebruikelijk.

Voeg plezier en functionaliteit toe aan de kauwervaring van jouw kind met de Buddy Bite™ Chewable Stick Figure. Kies je favoriete kleur en sterkteniveau uit het menu hierboven en geniet van veilig en effectief kauwen. Perfect voor milde tot fervente kauwers. Bestel nu en ontdek waarom Buddy Bite™ een favoriet is voor sensorische stimulatie!

Tags: Buddy Bite, kauwfiguur, ARK chewelry, sensorisch kauwplezier, sterkteniveaus, proprioceptieve input, kauwtool voor kinderen, duurzaam chewelry, medische kwaliteit, veilig kauwen, sensorische stimulatie, kauwsieraad, kauwjuweel, bijten