Grabber met structuur

Grabber met structuur

Merk:ARK Therapeutic
Model:GSA
Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 11,95€

  • Excl. BTW:9,88€

Beschikbare opties:

ARK's Textured Grabber®, uitgevonden door Debra C. Lowsky, MS, CCC-SLP, is een getextureerde versie van de populaire Grabber® orale motor kauwtool.

Het innovatieve P-vormige ontwerp heeft een gemakkelijk vast te houden lus, met een lange verlenging om de achterste kiezen te bereiken.

Het heeft ook 3 verschillende oppervlakken om op te kauwen: een gladde, een met ronde bultjes en een met rechthoekige bultjes. Deze texturen simuleren het gevoel van echt voedsel voor realistische kauwoefeningen zonder voedsel. Ze voegen ook een extra tactiel gevoel toe aan de lippen, wangen, tandvlees en tong om de mond ongevoelig te maken, orale afweer / afkeer te verminderen en mensen met sensorische problemen over te zetten van gepureerd naar getextureerd voedsel.

De Grabber® kan ook worden gebruikt : Als een orale fidget voor sensorische zoekers die verlangen naar stimulatie en proprioceptieve input Als een veilig alternatief voor kauwen op handen, knokkels, shirts, potloden, etc. Als alternatief voor tandenknarsen en / of duimzuigen. Om orale afweer en voedselaversie te helpen verminderen. Om te oefenen met bijten / kauwen zonder risico op verstikking Werken aan kaaksterkte en -stabiliteit en mondmotoriek Om orale kracht, mobiliteit en controle op te bouwen. Om de drang om te kauwen te stillen voor mensen die via een g-tube worden gevoed 

Tags: Grabber bijtjuweel