Flidget

 13,00

Beschrijving

ARK Flidget™ – De ultieme tactiele handfidget voor focus en ontspanning

De ARK Flidget™ is de perfecte handfidget voor iedereen die op zoek is naar een effectieve manier om handen bezig te houden en de geest gefocust te houden. Of je nu thuis, op school of op het werk bent, deze innovatieve fidget biedt eindeloos friemelplezier door hem simpelweg binnenstebuiten te draaien. Ideaal voor kinderen en volwassenen die behoefte hebben aan een rustgevende, stressverlichtende bezigheid.

Unieke texturen voor een tactiele ervaring

De Flidget heeft vier verschillende getextureerde secties die je vingers aangenaam stimuleren. De buitenkant bevat een variatie van bultjes, ovalen en lijnen die in grootte toenemen van boven naar beneden voor extra tactiele variatie. De binnenkant is voorzien van verticale lijnen, wat zorgt voor een volledig nieuwe ervaring bij elke beweging.

Twee stevigheidsniveaus voor persoonlijke voorkeur

De ARK Flidget™ is verkrijgbaar in twee varianten:

  • Zacht (standaard): Deze versie is gemakkelijker om te draaien en ideaal voor wie op zoek is naar een relaxte friemelbeweging.
  • Stevig (XT “Xtra Tough”): Voor wie een extra uitdaging wil, biedt deze stevigere versie meer weerstand en zorgt het voor een intensievere handbeweging.

Kauwbaar en veilig

Als extra bonus is de ARK Flidget™ kauwbaar, ideaal voor mensen die behoefte hebben aan orale stimulatie. Gemaakt van medische kwaliteit en volledig veilig, voldoet de Flidget aan alle FDA-eisen en is vrij van schadelijke stoffen zoals lood, ftalaten, PVC, BPA of latex. Bovendien is hij vaatwasserbestendig voor eenvoudig reinigen.

Kenmerken:

  • Gemaakt in de VS door ARK Therapeutic
  • Compact formaat van 3,8 cm hoog en 0,32 cm dik, perfect voor onderweg
  • Verkrijgbaar in een verpakking van 1
  • 100% medisch goedgekeurd en veilig voor dagelijks gebruik

De ARK Flidget™ is de ideale oplossing voor wie op zoek is naar een stressverlichtend hulpmiddel dat zowel praktisch als plezierig is. Niet aanbevolen voor agressieve kauwers.

Bestel vandaag nog jouw ARK Flidget™ en ervaar de voordelen van verbeterde focus en ontspanning!