Kids Zip Sheet

Kids Zip Sheet

Merk:Sensory Tools
Model:KZS
Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 62,50€

  • Excl. BTW:51,65€

Beschikbare opties:

Kids Zip Sheets is ritsbaar beddengoed, ontworpen om te voorkomen dat kinderen dekens wegtrappen in hun slaap en bloot liggen.

Het helpt kinderen om 's nachts door te slapen omdat ze bedekt blijven.

Het heeft een gelijkaardige werking als de verzwaringsdekens. Het geeft het gevoel van een stevige knuffel, waardoor kinderen rustiger worden.

Het is ook handig voor kinderen, die 's nachts heel erg woelen en zo uit het bed rollen. De rits aan de lakenset voorkomt dat het laken loskomt en het kind uit bed tuimelt.

Moet je 's nachts ook regelmatig uit bed, omdat je kind kou krijgt, omdat het zijn laken of deken kwijt is? Ook dat is dan verleden tijd. De rits zit aan de zijkant, dus geeft het geen enkele hinder.

Hoe zijn ze gefabriceerd?

Onze standaard lakensets worden genaaid met het vlakke laken aan het hoeslaken en ritsen aan beide zijden voor gemakkelijke in- en uitstappen. Aan elke zijde is een ruimte opengelaten om ventilatie mogelijk te maken. Elke set wordt geleverd met kussensloop. De kids zip sheets zijn leverbaar in prachtige levendige kleuren, ze maken het gemakkelijk om de bedden op te maken en ze zijn LEUK om in te slapen! Kinderen zijn er dol op! Ook ideaal voor een stapelbed.


Veiligheid

De kids zip sheets zijn getest en voldoen aan de CPSC-veiligheidsnormen. Ze zijn vrij van lood, giftige metalen en ftalaten en vormen GEEN verstikkingsgevaar, of inslikken. Het is echter belangrijk om dit beddengoed te gebruiken met de juiste leeftijdscategorie voor kinderen. Ze mogen niet worden gebruikt bij zuigelingen of kinderen jonger dan 3 jaar.

Productspecificaties

Peuter: Afmeting bed: 70 x 130 cm


Kinder: Afmeting bed: 90 x 200 cm

Tags: Kids Zip Sheet