Beker - glow in the dark

Beker - glow in the dark

Merk:Ornamin
Model:TM
Beschikbaarheid:2-3 dagen wachten
  • 19,95€

  • Excl. BTW:16,49€

Je kent het wel, je wordt midden in de nacht wakker en je hebt dorst. Je wilt het licht aan doen, om te kijken waar de beker met water staat. Je zoekt het knopje van het licht. Zodra je het knopje gevonden hebt en de schakelaar omzet word je verblindt door het felle licht. Het is haast niet mogelijk om je ogen open te doen en het duurt even voordat je aan het licht gewend bent. Als je eindelijk gewend bent, kan je de beker pakken en drinken. Het mag duidelijk zijn dat dit een hele onhandige manier is om ’s nachts te kunnen drinken.

Daar bestaat een een handige oplossing voor. De Thermobeker Nightwatch. Deze glow in the dark beker laadt zich overdag op door het daglicht. ‘s Nachts als het donker is geeft de beker licht. Hij kan zonder moeite heel de nacht licht geven. Dankzij deze beker hoef je het licht ‘s nachts niet aan te doen om te drinken. Deze beker heeft ook een verlicht handvat. Dus je kan heel eenvoudig de beker pakken. De beker heeft ook een thermofunctie. Hierdoor blijft het drinken langer op temperatuur.

Deze beker is uiteraard ook geschikt voor kinderen die graag een beker drinken naast hun bed willen. Zo kunnen ze zelf de beker pakken en door dat hij licht geeft is de kans kleiner dat ze de beker ’s nachts omgooien.


Verdere specificaties:

  • Bisfenol-A-vrij (BPA-vrij)
  • Vaatwasmachinebestendig
  • magnetronbestendig

Tags: thermomok, mok, lichtgevend, glow in the dark