Draakje Vurig op School

Draakje Vurig op School

Merk:Scrivo Media
Model:DvoS
Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 14,95€

  • Excl. BTW:14,10€

Dit nieuwe avontuur van Draakje is herkenbaar voor alle wilskrachtige, maar tegelijkertijd zo hooggevoelige heethoofdjes. Prachtig geïllustreerd door Martine Goudappel. Voor ouders en leerkrachten is er na het verhaal een heldere uitleg van Janneke van Olphen te vinden. Zij legt uit hoe gevoelige, wilskrachtige kinderen kunnen reageren op schoolsituaties.


Over de auteurs:


Josina Intrabarolo (1971) is journalist en tekstschrijver. Door haar drie kinderen is zij zich in het onderwerp hooggevoeligheid gaan verdiepen. Dit resulteerde onder meer in verschillende kinderboeken voor hooggevoelige kinderen. Zij schreef onder meer de succesvolle Langmuts-serie, Draakje Vurig, Ridder Zeldenmoed, en recent Fenne en het danskamp.


Janneke van Olphen, psychologe, houdt zich al jaren bezig met de combinatie hooggevoelig en strong willed. In haar boek 'Hooggevoelig kind met een sterke wil' geeft zij ouders (en andere verzorgers) inzicht in de wijze waarop deze combinatie van karaktereigenschappen invloed heeft op het gedrag van het kind. Dat doet zij door gebruik te maken van het verhelderende model van de innerlijke familie. Op praktische en toegankelijke wijze leer je hoe je met zowel de hoge gevoeligheid als met de vurige, sterke wil van je zoon of dochter kunt omgaan. Dat zal de rust en harmonie in het gezin ten goede komen. Samen met Josina Intrabartolo schreef Janneke al eerder het boek 'Draakje Vurig'. Deze bestseller zorgt voor herkenning bij hooggevoelige kinderen met een sterke wil. 

 


Auteurs: Josina Intrabartolo / Janneke van Olphen

Illustrator: Martine Goudappel

ISBN: 9789491687563

Aantal pagina's: 32

UItvoering: Hardcover

Gewicht: 267 gr.

Formaat: 243 x 173 x 11 mm

Leeftijd: 3 t/m 7 jaar

Tags: Draakje Vurig op School