Daar is reus Rom spel

Daar is reus Rom spel

Merk:Uitgeverij Pica
Model:DIRR
Beschikbaarheid:Niet voorradig
  • 50,00€

  • Excl. BTW:41,32€

Daar is reus Rom! is een coöperatief spel voor aanvankelijk lezen. De opdrachtkaarten op verschillende niveaus trainen de leesvaardigheden bij jonge kinderen. Zo kan elke speler op zijn of haar niveau oefenen. De spelers overleggen en werken samen om reus Rom uit het kabouterdorp te houden. Kunnen ze samen de reus verslaan?

Het spel bestaat uit een spelbord, een spelfiche met spelregels aangepast voor kinderen, het verhaal in stripvorm, 200 opdrachtkaarten, letterkaartjes, reuzenpion en kabouterpion en een beknopte, overzichtelijke handleiding. In de handleiding vind je het voorleesverhaal Daar is reus Rom!, de spelregels, het speloverzicht per niveau met duidelijke voorbeelden, de ontwikkelingsdoelen en eindtermen. Dit spel is ideaal om in te zetten als remediëring of verrijkingsmateriaal binnen de taallessen, hoekenwerk, tutorlezen, brugactiviteiten kleuter - lagere school, zelfstandig werk etc.

Daar is reus Rom! kan op 4 verschillende niveaus gespeeld worden afhankelijk van het niveau van elk kind. De opdrachtkaarten hebben een duidelijke niveaudifferentiatie, waardoor coöperatief samenspelen mogelijk wordt: van beginnende geletterdheid tot aanvankelijk lezen op AVI E3. Je kan het speloverzicht per niveau hier bekijken.

200 opdrachtkaarten:

  • Woord- en letterspel
  • Rijm en wisselrijtjes
  • Creatief spel
  • Van lettergrepen naar lezen
  • Schrijven


Leeftijd:vanaf 5 jaar

Uitvoering:spel

Omvang:200 opdrachtkaarten

Aantal spelers:2 - 6 spelers

AVI-niveau:beginnende lezers t/m E3

ISBN9789462344303

Materiaal:spelbord, spelfiche met spelregels, het verhaal in stripvorm, opdrachtkaarten, letterkaartjes, reuzenpion en kabouterpion, handleiding

Auteur(s):

Céline Goekint en Isolde Van Den Driessche

Deze video wordt u aangeboden door: VIVES Spellenlab