Wijzer in Executieve functies - Levertermijn 7 dagen.

Wijzer in Executieve functies - Levertermijn 7 dagen.

Merk:Uitgeverij Pica
Model:WIEF
Beschikbaarheid:Voorradig
  • 24,90€

  • Excl. BTW:20,58€

Beschikbare opties:

De leveringstermijn van dit is 7 dagen.


Merk jij ook dat kinderen in je klas het lastig vinden zelf taken op te starten? Of dat zij heel impulsief reageren op anderen? Vaak nemen we dit gedrag voor lief. Gek eigenlijk, want net zoals we inhoudelijke vaardigheden oefenen, kunnen we ook gedragsvaardigheden oefenen.

De Wijzer in Executieve Functies - groep 1 t/m 4 helpt je daarbij. Met de wijzer train je de executieve functies van kinderen, zodat hun gedrag verbetert, niet alleen in de les, maar ook daarbuiten.

De Wijzer in Executieve Functies is een praktisch en preventief hulpmiddel voor het basisonderwijs, waarmee je alle leerlingen actief laat oefenen met de zeven executieve functies. De wijzer bevat laagdrempelige spelletjes, die je snel kunt inzetten. Door de spelletjes krijg je bovendien beter inzicht in de executieve functies van de leerlingen in jouw groep.

Als alle leerkrachten ermee aan de slag gaan in hun groep, ontstaat er in jouw school een goede basis voor de ontwikkeling van executieve functies, die de voorwaarden vormen om tot leren te komen. In de compacte handleiding vind je achtergrondinformatie over de executieve functies, mogelijke onderwijsbehoeften en vervolgstappen.


Er zijn twee versies van De Wijzer in Executieve Functies: een voor groep 1 t/m 4 en een voor groep 5 t/m8.

Tags: Wijzer in Executieve functies