Stresskippen en andere bange vogels

Stresskippen en andere bange vogels

Merk:Uitgeverij Pica
Model:SKEABV
Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 16,95€

  • Excl. BTW:15,99€

STRESSKIPPEN EN ANDERE BANGE VOGELS

Doelgroep:ouders/po/vo

Uitvoering:hardcover

Omvang:72 pagina’s

Formaat:20,5 x 20,5 cm

ISBN9789492525321

Auteur(s):

Kathy Hoopmann

Na Alle honden hebben ADHDAlle katten hebben Asperger en Wat jij ziet en wat ik voel komt Kathy Hoopmann opnieuw met een sympathiek, aandoenlijk fotoboek.

Het leven van een vogel kan stressvol zijn! Vogels hebben volop zorgen: ze moeten oppassen voor vliegtuigen en ramen, en genoeg wormen vinden om te eten. Met een komische blik op vogelgedrag laat dit boek zien dat angstgevoelens heel natuurlijk zijn. Daarbij biedt de auteur inzicht in de symptomen van angst en geeft zij strategieën om ermee om te gaan.

 

‘Het unieke van deze boekjes is dat ze eenvoudig zijn en op elke pagina een schitterende foto van een hond of kat met een korte kernachtige zin en tegelijk de boodschap ernaast wat dat dan kan betekenen voor de omgeving. De boekjes zijn best wel ontroerend, maar met humor wordt ondertussen wel veel informatie gegeven over het specifieke van Asperger en ADHD. Ook zeer aan te bevelen voor mensen die denken dat het aan de opvoeding ligt als een kind zich anders gedraagt dan in hun ogen zou moeten. Deze boekjes helpen met het verkrijgen van begrip.’ - Tijdschrift voor Remedial Teaching