Body Sock

Body Sock

Model:BSOCK
Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 68,29€

  • Excl. BTW:56,44€

Beschikbare opties:

Ontdek de Bodysock: jouw ultieme metgezel voor lichaamsbewustzijn, balans en creatieve interactie. De Bodysock is ontworpen om zowel prikkelzoekende als rustzoekende kinderen te omarmen. Voor de eerste groep biedt het een speelse manier om te bewegen en weerstand te ervaren, terwijl de tweede groep zich veilig kan terugtrekken in hun eigen cocon.

Onze Bodysock is meer dan alleen een innovatieve speelruimte:

  • Het helpt kinderen kalm en geconcentreerd te blijven.
  • Versterkt balans en stabiliteit, bevordert grove motoriek en verbetert de juiste houding en positionering.
  • De diepe drukinvoer van de Bodysock stimuleert sensorische systeemintegratie.

Met een royale ingang van 55 cm, zonder ritssluiting, kunnen kinderen op elk moment zelfstandig in en uit de Bodysock stappen.

Stimuleer het lichaamsbesef van je kind met de Bodysock, die speciaal is ontworpen om ruimtelijk inzicht te vergroten en interactie te bevorderen. Laat je kinderen expressief bewegen in deze unieke cocon, waarin ze zich geborgen voelen en kunnen wegdromen. Of ze nu prikkels van buitenaf willen buitensluiten, ademen licht en geluid door de Bodysock heen, zodat ze kunnen genieten van hun eigen rustige ruimte.

Onze Bodysock is gemaakt van duurzame stretchstof Lycra en kan eenvoudig worden gewassen in koud water. Daag de coördinatie- en balansvaardigheden van je kinderen uit terwijl ze genieten van de veelzijdigheid van de Bodysock.

Haal vandaag nog de Bodysock in huis en laat je kinderen een wereld van ontdekking en plezier ervaren.

De Body Sock is gemaakt van de stretch stof lycra. Deze stof is uitwasbaar in koud water.


Tags: Bodysock, Kinderen, Lichaamsbewustzijn, Ruimtelijk bewustzijn, Sensorische integratie, Kalmerend speelgoed, Ontspanning voor kinderen, Balans en stabiliteit, Grofmotorische vaardigheden, Educatief speelgoed, Zintuiglijke ervaring, Kinderontwikkeling, Beweging voor kinderen, Creatief spelen, Prikkels, Rustzoekend speelgoed, Kinderactiviteiten, Spelenderwijs leren, Speelgoed voor sensorische verwerking, Kinderspeelruimte