Light Saber

Light Saber

Merk:ARK Therapeutic
Model:LS
Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 19,95€

  • Excl. BTW:16,49€

Beschikbare opties:

ARK's MEGA Bite Saber® 


De MEGA-versie is veel groter! Breder. Dikker. Langer.  De MEGA-versie die hier wordt verkocht, is ongeveer 5,8 inch lang. 45 "in diameter op het bladuiteinde, en 0,55" in diameter op het handvatuiteinde.

De MEGA Bite Sabre is ideaal voor sterkere kauwers en / of voor mensen die op zoek zijn naar iets groters. ARK's MEGA Bite Saber® is een handzame kauwsnack en zit niet standaard aan een koord, maar heeft wel een gaatje aan het ene uiteinde voor het geval je er een wilt toevoegen. Optionele losbreekkoorden kunnen apart worden gekocht.

Deze kauwtool, gemaakt in de VS, is een veilige uitlaatklep voor iedereen die moet kauwen, en een effectieve manier om te helpen kalmeren, zelfregulerend te zijn en zich te concentreren. Het is lang genoeg om de achterste kiezen te bereiken voor proprioceptieve input naar de kaak en kauwspier. Net als alle andere ARK-kauwsnacks, is het verkrijgbaar in 3 kleurgecodeerde taaiheidsniveaus:

Standaard - Dit is het zachtste niveau, aanbevolen voor milde kauwers (degenen die nergens doorheen kauwen).

Medium - Dit is het middelste niveau. Het is steviger, maar nog steeds redelijk taai, aanbevolen voor gematigde kauwers.

Hard - Dit is het moeilijkste niveau. Het heeft nog steeds een beetje "kauwbaarheid", maar het is vrij stijf / behoorlijk stevig. Geen kauwtool is onverwoestbaar, maar dit is meestal het langst blijvende niveau voor enthousiaste kauwers. Kies uw optie uit het bovenstaande menu.

Elke Bite Sabre wordt afzonderlijk verkocht. Kleurtinten kunnen iets afwijken.

Elke MEGA Bite Sabre is ongeveer 5,8 "lang, 0,45" in diameter aan het bladuiteinde en 0,55 "in diameter aan het handvatuiteinde.

Gemaakt in de VS Ontworpen, vervaardigd en geassembleerd in de VS door ARK Therapeutic. Medische kwaliteit, FDA-conform, GEEN lood, ftalaten, PVC, BPA of latex. driehoek.jpeg

Let op: dit product is geen speelgoed. Aanbevolen voor kinderen vanaf 5 jaar. Hoewel deze kauwtools stevig en duurzaam zijn, is geen enkele kauwtool onverwoestbaar. Gezien de aard van het beoogde gebruik is slijtage te verwachten. Hoe lang ze meegaan is afhankelijk van de hoeveelheid en intensiteit van het kauwen, evenals aan andere variabelen (zoals kaakkracht, stress- / angstniveaus, als er andere sensorische strategieën bestaan, enz.). Terwijl voor sommige mensen een kauwtool eeuwig meegaat, voor anderen met zware / agressieve orale behoeften, kunnen ze er heel snel doorheen. Houd te allen tijde toezicht, inspecteer regelmatig de kauwgom en vervang indien nodig als het artikel tekenen van slijtage vertoont. Klik hier voor de langste kauwtool in het algemeen. Meet ongeveer 5,8 "lang, 0,45" in diameter aan het uiteinde van het blad en 0,55 "in diameter aan het handvatuiteinde Wassen met milde zeep en water. Vaatwasmachinebestendig bovenrek (geen droogcyclus) Gemaakt in Columbia, SC, VS. Exacte kleuraanwijzingen kunnen enigszins afwijken

Elke kauwsnack wordt afzonderlijk verkocht; snoer niet inbegrepen Medische kwaliteit, FDA-conform, geen lood, ftalaten, BPA, PVC of latex Volwassen toezicht vereist

Tags: Bijtjuweel