Dolfijn verzwaringsknuffel Manimo

Dolfijn verzwaringsknuffel Manimo

Merk:Manimo
Model:MD
Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 87,95€

  • Excl. BTW:72,69€

"Manimo®, in de vorm van een dolfijn, biedt een zijdezachte stof en komt in twee verschillende gewichtsopties. Deze gewogen knuffelbeesten zijn niet alleen liefdevolle metgezellen voor kinderen, maar ook waardevolle partners voor ouders.

Manimo® helpt kinderen om gefocust te blijven in de klas, ondersteunt bij huiswerk, helpt bij het beheersen van overtollige energie en biedt de benodigde rust voor bedtijd. Ze kunnen ook kinderen begeleiden tijdens ontspanningsmomenten, de verbeelding stimuleren, of simpelweg dienen als knuffelmaatje.

Deze versie van de verzwaringsknuffel is ideaal om als verzwaarde kraag op de schouders te leggen.

Met gewichten variërend van 1 kg tot 2,5 kg, afhankelijk van het type, biedt Manimo® diepe druk, wat kinderen helpt om zich bewust te worden van hun lichaam in de ruimte en ontspanning bevordert.

Manimo® kan worden geplaatst op de schouders, rond de nek of op de schoot van het kind, afhankelijk van de vorm van elk dier. Vanwege het gewicht van het dier wordt aanbevolen om het gedurende 15 - 20 minuten per keer te gebruiken. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar."

Tags: Verzwaringsknuffels, Gewogen knuffels, Kinderknuffels, Sensorische hulpmiddelen, Kinderontwikkeling, Concentratie, Comfortabel, Ontspanning, Schoolbenodigdheden, Diepe druk, Verbeelding, Kindergeschenke, n Zintuiglijke stimulatie, Dolfijnvormig, Verschillende gewichten, Geschikt vanaf 3 jaar