Schrijfhulpmiddel - pengreep

Schrijfhulpmiddel - pengreep

Model:SH
Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 1,49€

  • Excl. BTW:1,23€

Beschikbare opties:

Ontdek de ultieme schrijfhulp, speciaal gemaakt om het schrijfproces moeiteloos en comfortabel te maken, vooral voor rechtshandigen die hun pengreep willen verbeteren. De zachte houder, vervaardigd uit hoogwaardig siliconenmateriaal, biedt een stevige grip aan de wijsvinger en duim tijdens het schrijven.

Met ideale afmetingen van 35 x 18 mm en een binnenste diameter van 6 mm, zorgt dit stuk voor een perfecte pasvorm en verhoogd comfort. Voeg een vleugje kleur toe aan je schrijfervaring met de beschikbare kleuren.

Gemaakt van duurzaam siliconenmateriaal, is deze schrijfhulp geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Maak leren schrijven een plezierige ervaring en bevorder de juiste schrijfhouding vanaf jonge leeftijd met deze handige hulp. Bestel nu en ontdek hoe gemakkelijk en leuk schrijven kan zijn met de juiste ondersteuning.

Tags: schrijfhulp, penhouder, siliconen, rechtshandig, schrijfhouding, leren schrijven, kinderschrijfhulp, comfortabel schrijven, pen grip, educatief speelgoed, schrijfaccessoires, schoolbenodigdheden, ergonomisch schrijven, duurzaam schrijfgerei, kinderontwikkeling.