Hairy hugger

Hairy hugger

Merk:Made by Us
Model:HH
Beschikbaarheid:Pre-Order
  • 149,99€

  • Excl. BTW:123,96€

Beschikbare opties:

Hairy Hugger: een kalmerende en geruststellende knuffel

Hairy Hugger past diepe druktherapie toe, kalmeert het stressniveau van uw kind, helpt hem of haar zich te concentreren en vermindert angstgevoelens. Niet alle kinderen zullen elk voordeel ervaren, maar de mogelijke positieve effecten zijn onder meer:

- Verbetering van focus en aandacht

- Kalmeert symptomen van angst

- Kalmeert fysieke beweging

- Beter slapen

- Een algemeen gevoel van rust

Veilig:

- Giftig-vrije materialen

- 100% biologische boekweitvulling

- Antibacterieel, chemisch en huisstofmijtvrije vulling

- CE-speelgoedvoorschriften veiligheid

Hairy hugger is handgemaakt in Denemarken.  Onze collectie van knuffelspeelgoed is opgericht om kinderen te ondersteunen als ze leren om zichzelf te reguleren . Dit speelgoed biedt ondersteuning aan kinderen wanneer ze wat extra liefde en comfort nodig hebben tijdens situaties die angst veroorzaken.

Het veilige en warme gevoel dat we allemaal kennen van knuffelen, wordt nagebootst door dit speelgoed, dat uw kind dezelfde sensaties geeft.

Het speelgoed weegt 2,3 kilogram en wordt bvb. op de borst van uw kind gelegd.

Uw kind kan kiezen om de hugger te knuffelen door het speelgoed om zich heen te wikkelen of kan de armen van de knuffel zijn of haar nek doen of bevestig de hugger met de elastische band die wordt geleverd met het speelgoed. Op deze manier kan de knuffelaar worden gedragen, waardoor de handen van het kind vrij zijn om huiswerk te doen of met vriendjes te spelen.

'De onmiskenbare kracht van een simpele knuffel.' is een geweldig artikel geschreven door Suzanne Degges-White, Ph. D. die professor en voorzitter is van de afdeling Counseling, Adult and Higher Educationaan de Northern Illinois University.   Dit artikel beschrijft in detail de chemische reacties in ons lichaam die gebeuren als we elkaar omhelzen en wat de invloed op onze gedrag is.

We hebben allemaal baat bij knuffels. Wanneer we afwijzing of stress ervaren, produceert ons lichaam cortisol, waardoor we troost zoeken bij nieuwe vrienden of nieuwe situaties. Daarom ontstaat er vaak kameraadschap tussen mensen die nauw samenwerken of vastzitten in krappe ruimtes, zoals een lift. Het is dezelfde soort verbinding met de gemeenschap die we voelen als er natuurrampen zijn. Wanneer we anderen in nood zien, neemt onze empathie toe en reiken we onze hand uit om degenen die lijden te omhelzen. De huidsensaties die optreden tijdens een knuffel verhogen de chemische oxytocine, waardoor we ons warm en getroost voelen. De wetenschap achter het knuffelen sluit aan bij onze persoonlijke ervaringen.

We hebben meer dan 25 ontwerpen van knuffelspeelgoed uitgeprobeerd voordat we onze uiteindelijke collectie knuffelspeelgoed bedachten die de voordelen van een echte knuffel kunnen simuleren.


Bekijk ook het artikel op de blog i.v.m. verzwaringsknuffels en diepe drukstimulatie.

Tags: verzwaringsknuffel, hairy, madebyus, hugger