Hond verzwaringsknuffel - 1,6 kg

Hond verzwaringsknuffel - 1,6 kg

Merk:Manimo
Model:stim-hond
Beschikbaarheid:Niet voorradig
  • 79,65€

  • Excl. BTW:65,83€

De hond is de beste vriend van de mens! Chic en elegant, de manimo® verzwaarde hond met fluwelen coating maakt het ook mogelijk om te werken aan de fijne motoriek (de sjaal kan worden gehanteerd) en kan een bron van olfactorische stimulatie zijn (de sjaal kan worden geparfumeerd). Het kan gebruikt worden op de schouders, borst, rug of dijen.


Manimo® verzwaarde dieren zijn liefdevolle gezelschapsdieren! Ze zijn de troostende metgezel van kinderen en waardevolle partners voor ouders.

manimo® helpt kinderen om aandachtig te blijven in de klas, om zich te concentreren bij het huiswerk, om overtollige energie te verlichten of om de nodige kalmte te bieden voor het slapengaan. Ze kunnen een kind ook vergezellen tijdens momenten van ontspanning, verbeelding ontwikkelen, of er gewoon zijn om te knuffelen!

het gewicht van manimo® varieert van 1 kg tot 2,5 kg, afhankelijk van het type, geeft diepe druk om een kind te helpen voelen waar zijn lichaam zich in een ruimte bevindt en ontspant.

manimo® kan naar behoefte op de schouders en rond de nek of op de schoot van het kind worden gelegd, afhankelijk van de vorm van elk dier. In verband met het gewicht van het dier wordt een gebruik van 15 - 20 minuten aanbevolen. Vanaf 3 jaar.Tags: Hond verzwaringsknuffel, verzwaring, verzwaringsknuffel, manimo