Gehoorbeschermer jippie

Gehoorbeschermer jippie

Merk:Uitgeverij Pica
Model:GBJ
Beschikbaarheid:Niet voorradig
  • 17,95€

  • Excl. BTW:14,84€

Beschikbare opties:

GEHOORBESCHERMER JIPPIE

Door geluiden in de omgeving, op school of thuis, raken sommige kinderen zo afgeleid dat ze zich niet goed meer kunnen concentreren op een taak. Door het dragen van oorkappen worden storende geluiden sterk gereduceerd, waardoor deze kinderen minder last hebben van bijvoorbeeld het geroezemoes in de klas tijdens een werkje en hun concentratie een langere spanningsboog kent.

Ook voor kinderen die snel overprikkeld raken, kan het dragen van gehoorbescherming helpen om beter de rust te bewaren, bijvoorbeeld tijdens drukke momenten in de klas.

De Jippie Gehoorbeschermers dempen het totale frequentiebereik (hoge en lage tonen) met gemiddeld 27 dB. Bovendien zijn ze goed verstelbaar, zitten ze heel comfortabel en zijn ze inklapbaar, zodat je ze na gebruik makkelijk opbergt. Deze gehoorbeschermers zijn ook leverbaar in de volgende vrolijke en stoere kleuren: panter, zwartblauwkikkergroenrozewit en camouflage.

Wil je een gehoorbeschermer met hogere demping? Dan is de Jippie XL (in groen) de gehoorbeschermer die je zoekt!

 

De voordelen op een rijtje:

* verstelbare hoofdband
* geschikt voor gebruik op school en thuis
* geschikt van 2-16 jaar (volwassenen passen deze ook)
* beschermt je gehoor tegen harde knallen of geluid/ruis
* getest en goedgekeurd volgende de EU 2016/425Tags: gehoorbeschermer, Gehoorbeschermer, koptelefoon, overprikkeling, geluid, gehoorbescherming