Draakje Vurig

Draakje Vurig

Model:DV
Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 14,95€

  • Excl. BTW:14,10€

Ontdek het avontuur van Draakje Vurig, een prentenboek vol passie en vuur! Draakje Vurig heeft een briljant idee: hij wil naar het eiland in het meer varen. Maar wanneer zijn plan dreigt te mislukken, begrijp je meteen waarom hij Draakje Vurig heet...

Dit verhaal op rijm is een feest van herkenning voor alle enthousiaste, wilskrachtige, en gevoelige heethoofdjes. Het boek bevat zelfs een handige spanningsmeter aan het eind, waarmee kinderen kunnen aangeven hoeveel stress ze op dat moment ervaren.

Auteurs Josina Intrabarolo (journalist en tekstschrijver) en Janneke van Olphen (psychologe) hebben met Draakje Vurig een bestseller gecreëerd die hooggevoelige kinderen met een sterke wil herkenning biedt. Janneke's inzichten over hooggevoeligheid en een sterke wil zijn eerder uitgewerkt in het boek 'Hooggevoelig kind met een sterke wil', waarin ze ouders praktische handvatten biedt om met deze eigenschappen om te gaan.

Martine Goudappel, de getalenteerde illustrator, brengt het verhaal tot leven. Het ISBN van het boek is 9789491687327, met 32 pagina's en een hardcover uitvoering. Het gewicht is 267 gram en het formaat is 243 x 173 x 11 mm. Geschikt voor kinderen van 3 tot 7 jaar.

Koop nu dit avontuurlijke en herkenbare prentenboek voor een harmonieuze ervaring voor het hele gezin!

Tags: Draakje Vurig, prentenboek, avontuur, kinderliteratuur, hooggevoelige kinderen, wilskracht, passie, opvoeding, Janneke van Olphen, Josina Intrabarolo, Martine Goudappel, innerlijke familie, spanningsmeter, harmonie, kinderboek 3-7 jaar"