DNA Squishy ball - stressbal

DNA Squishy ball - stressbal

Model:DNA SQ B
Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 6,66€

  • Excl. BTW:5,50€

DNA Squishy Bal - Met Felle Neonkleuren voor Ultieme Tactiele Plezier

Ervaar de sensatie met onze DNA Squishy Bal, gevuld met levendige minisferen in felle neonkleuren. Of je nu thuis bent, op school of op het werk, deze bal biedt een onweerstaanbare visuele en tastbare ervaring. Laat de stress los terwijl je de bal rekt, knijpt, kneedt en gooit. De vorm van de bal is aanpasbaar door manipulatie!

Deze niet-giftige en latexvrije fidget is niet alleen een bron van vermaak maar ook een uitstekende stressverlichter en handversterker. Gemaakt om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, biedt onze DNA Squishy Bal een plezierige en zintuiglijke ervaring voor mensen van alle leeftijden.

Voeg een speelse en ontspannende dimensie toe aan je dagelijkse routine met deze DNA Squishy Bal. Verlicht stress, bevorder focus en versterk handspieren met dit veelzijdige en kleurrijke fidgetspeeltje. Bestel nu voor een tastbare dosis plezier!

Tags: DNA Squishy Bal, Tactiel Plezier, Felle Neonkleuren, Stressverlichting, Niet-Giftige Fidget, Handversterker, Sensorisch Speelgoed, Kleurrijk Entertainment, Stretchbaar, Knijpbaar, Manipuleerbaar, Bal voor Stress, Creatief Speelgoed, Thuisontspanning, School Fidget, Werkstressverlichting