De Gilles-de-la-Tourette survivalgids

De Gilles-de-la-Tourette survivalgids

Merk:Uitgeverij Pica
Model:SGGDLT
Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 11,95€

  • Excl. BTW:11,27€

Heb jij last van tics? Maak jij rare geluidjes of vervelende bewegingen? Kun je de geluidjes en bewegingen - die tics dus - niet tegenhouden, hoe hard je ook probeert?

Vinden je klasgenootjes en vrienden je soms ‘raar’? Dan is dit boekje zeker iets voor jou. Want als je het syndroom Gilles de la Tourette hebt, dan heb je tics.

Kijk daarom in dit boek en lees alles over Tourette : de signalen die kunnen wijzen opTourette; de verschillende soorten tics; welke gevoelens je hierbij kunt hebben; wie je kan helpen; verhalen van kinderen die ook het syndroom Gilles de la Tourette hebben; wat de oorzaken zijn; wat je eraan kunt doen om je leven en dat van je familie gemakkelijker te maken; welke behandelingen er zijn; welke bekende mensen ook te maken hebben met Tourette; interessante weetjes en grapjes; en nog veel meer... Survivalboek op maat van kinderen Met weetjes, mopjes, cartoons …

Met de medewerking van neuroloog Dr. Chris van der Linden en kinderpsychiater Dr. Pieter Hoekstra en de vzw Vlaamse vereniging Gilles de la Tourette.


Klik hier voor een overzicht van alle Survival- en Doegidsen.

Tags: De Gilles-de-la-Tourette survivalgids, Gilles-de-la-Tourette, tics, survivalgids