Squidgy Fidgets - Finger set

Squidgy Fidgets - Finger set

Model:SFFS
Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 19,49€

  • Excl. BTW:16,11€

erbeter je Concentratie met Mini Squidgy Fidgets - Finger Set

Ontdek de kracht van ontspanning en concentratie met onze Mini Squidgy Fidgets, nu verkrijgbaar bij 'Help Mijn Kind Heeft'! Deze levendige, met gel gevulde vormen bieden niet alleen een plezierige sensorische ervaring, maar zijn ook uitstekend geschikt om fijne motoriek en ruimtelijk inzicht te bevorderen. De set bestaat uit twee compacte fidgets: een rechthoekige van 10x4 cm en een ovale van 10x5 cm, beide handig om overal mee naartoe te nemen.

De Squidgy Fidgets zijn gevuld met niet-giftige kleurgel, waardoor ze veilig zijn voor alle leeftijden. Door te kneden en te manipuleren verbeter je niet alleen je concentratie, maar bevorder je ook je aandacht. Ideaal voor gebruik op scholen en in zorginstellingen, waar focus en multitasking cruciaal zijn.

En dat is nog niet alles! Deze fidgets zijn perfect voor het ontwikkelen van oog-handcoördinatie, vingerbehendigheid en -kracht. Of je nu werkt aan fijne motoriek of gewoon iets zoekt om je handen bezig te houden, de Mini Squidgy Fidgets van 'Help Mijn Kind Heeft' zijn de ultieme keuze.

Dankzij hun handige formaat zijn ze eenvoudig mee te nemen, zodat je altijd en overal je vingers kunt trainen. Berg ze op in je broekzak of tas voor snelle toegang wanneer je ze nodig hebt. Verbeter nu je concentratie met de draagbare en effectieve Mini Squidgy Fidgets!

Tags: Fidget Speelgoed, Sensorische Stimulatie, Vingerkracht Oefeningen, Kinderontwikkeling, Educatief Speelgoed, Draagbaar Speelgoed, Focus en Aandacht, Kleurrijk, Niet-Giftig, Hand-Oogcoördinatie