Infinite Flip Spinner

Infinite Flip Spinner

Model:IFS
Beschikbaarheid:2-3 dagen wachten
  • 9,49€

  • Excl. BTW:7,84€

Nieuwste ontwerp: Fidget Gyroscoop is een combinatie van drie cirkels van verschillende grootte en in de kern is een bol.

Glad oppervlak, geen hoeken, voelt zeer comfortabel.

Het is de juiste grootte, gemakkelijk vast te houden met je handpalm, en je kunt het draaien met je vingers. Het is een goed fidget speeltje.

Hoogwaardige materialen: 3D Fidget Gyroscoop.

Dit Fidget Sensory stuk speelgoed gemaakt van hoge kwaliteit en duurzaam ABS plastic materiaal (kan worden gewassen), laat u echte 3D gyroscoopfysica en vijfassige bewerking ervaren.

Verminderd stress: De fidget is eenvoudig en gemakkelijk te spelen, hij laat je spelen zonder te denken, laat je hersenen ontspannen en rusten. Na werk en studie, kunt u het altijd en overal gebruiken, het kan u helpen stress en angst te verlichten.

Doorbreek slechte gewoonten: Met deze fidget, zul je in staat zijn om ongewenste gewoonten te onderdrukken, zoals nagelbijten etc. Veel mensen gebruiken dit grappige en coole speeltje om slechte gewoontes met succes te onderdrukken.

Perfect cadeau voor iedereen: Het Nieuwste Fidget Spinning Speelgoed kan een creatief en praktisch cadeau zijn voor uw kinderen of uw vrienden met angst. Het sensorische fidget speelgoed is geschikt voor studenten met aandachtstekort. 


Kleur: Veelkleurige combinatie